Bonusuri de la Cazinoul Vulkan – în Moldova

Cazinoul online Ruskiy Vulkan are grijă de clienții săi și încearcă să implementeze diverse tipuri de încurajare, pentru a transforma jocul într-un proces interesant și emoționant grație bonusurilor adăugătoare.

Regulile de calcul pentru bonusuri

În cazinoul nostru sunt create diverse sisteme de conferire a bonusurilor pentru jucătorii activi. Nou veniții în Russkiy Vulkan au posibilitatea să profite de pachetul-bonus de binevenit. În afară de bonusuri pentru primele trei depozite, jucătorii pot să primească alte bonusuri pentru următoarele depozite, adresându-se la serviciul de suport al cazinoului.

Statutul clienților în clubul VIP Vulkan

Jucând în Russkiy Vulkan cu utilizarea depozitelor, fiecare jucător în mod automat devine participantul clubului VIP al cazinoului. Adică, dacă jucătorul face unul sau mai multe depozite pentru o anumită sumă, atunci el obține un nou statut, care garantează noi avantaje și oportunități pentru continuarea jocului. Astfel de avantaje includ bonusuri corespunzătoare sumei depozitului.

Bonusurile se acordă tuturor participanților clubului VIP, în conformitate cu regulamentul existent, valoarea lor poate varia de la 10%, 15%, 20% și până la 25% din suma depozitului. Regulamentul standard își are excepția sa. Astfel conform ei, jucătorii cu statut de Expert sau alt statut mai avansat își primesc avantajele sub forma pariurilor cu valoare mai mică pentru fiecare bonus și o cantitate maximală de bonusuri pentru un depozit.

Rotiri gratuite

Jucătorii devotați ai cazinoului Russkiy Vulkan pot să beneficieze acum de un bonus special - rotiri gratuite, aceasta însemnând jocuri gratuite sau rotiri-cadou. Ele includ un anumit număr de rotiri gratuite pentru jocul pe bani reali la una dintre mașinile cu sloturi. În acest caz, jucătorul nu are nevoie să facă pariu. Este de ajuns doar să înceapă utilizarea rotirilor gratuite, când acestea sunt disponibile, și să-și retragă câștigul.

Jucătorul, căruia i-au fost oferite rotiri gratuite, primește o notificare specială despre aceasta pe contul său personal, în fila "Cadouri" împreună cu o altă notificare de la sala de joc. Păcănelele cu jocuri gratis disponibile vor fi marcate cu o linie distinctivă, ce va indica numărul de rotiri-cadou. Pe contul personal, puteți găsi informații mai detaliate despre jocul cu rotiri gratuite disponibil pentru dvs., numărul de rotiri pe care le aveți în total și suma pariului pentru câștiguri, precum și perioada valabilității ofertei.

Serviciul de Cashback în Clubul Vulkan

Serviciul de cashback reprezintă șansă dvs. de a va restitui o parte din banii pierduți. Jucătorul poate cere și primi un cashback la orice moment solicitat.

Cantitatea cashback-ului este un procent concret din suma pierdută. Suma procentului depinde direct de statutul jucătorului. Cashback-ul poate fi oferit în calitate de bonus pentru parieri. Managerul îl plătește după efectuarea solicitării în chat-ul online. Cerințele parierii la fel depind de statutul jucătorului.

Există cazuri rare, când managerul își păstrează dreptul să refuze plata cashback-ului. Nu este permisă primirea cashback-ului chiar îndată după realizarea retragerii câștigului.

În mod ocazional, cazinoul Russkiy Vulkan oferă bonusuri de unică folosință, de exemplu, în timpul unor evenimente de sărbătoare. În caz că ați dat de anunț și ați decis să utilizați bonusul, contactați managerul serviciului de suport în chat-ul online sau expediați un email.